ANKARA / AKYURT - Güzelhisar İlkokulu

Ekm

29/10/2023 Pazar günü saat 10:30-12:00 arasında, okulumuz bahçesinde, tüm sınıflarının katılımıyla '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı' coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. 100. Yıl Kutlama programı açılış konuşması ile başladı, ardından öğrencilerimiz şiirleri sonrasında ise marşlar, oratoryo ve dans gösterileri ile sona erdi.

Okulumuz 6/A sınıfı öğretmeni Miray ŞAHİN ERDEN ve 4/A sınıfı öğretmeni Zeynep ÇULHA  ''Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni''ni başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Bu güzel etkinlik için katılım sağlayan tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Sayın Kaymakamımız Mehmet TUNÇ'un da destekleri ile yürütülen "AKYURT 7 DEN 77'YE OKUYOR" projesi kapsamında okuma etkinliklerimizi haftada 1 gün ailelerimizin de katılımıyla yapmaya başladık.

Mini mini birlerimiz henüz tek başlarına okuyamasalar da ebeveynlerinin okuduklarını pür dikkat dinlemekten geri kalmadılar.

Etkinliklerimize katılan ailelerimize teşekkürlerimizle...